محل لوگو

روند روکش کردن دندان چگونه است؟


نحوه روکش دندان بستگی به نوع روکش فرد دارد. در ادامه این مقاله از کلینیک دندانپزشکی جنت آباد شما را با انواع روکش ها دندان اشنا خواهیم کرد.

روکش‌های چینی

برای قرار دادن روکش‌های چینی، دندانپزشک ابتدا مقداری مینا از دندان‌ها برداشت می‌کند.

پس از بازدید اولیه، آن‌ها قالب را به آزمایشگاهی می‌فرستند که روکش‌های سفالی سفارشی را درست می‌کند. دندان‌پزشک ممکن است روکش‌های موقتی روی دندان‌ها بگذارد، درحالی‌که فرد منتظر است، آزمایشگاه‌ها دندان‌های دائمی را بسازند.

در قرار بعدی، دندان‌پزشک آزمایش می‌کند آیا روکش‌ها متناسب هستند و رنگ خوبی دارند ، باعث بهبود طرح لبخند می شود؟ در صورت لزوم، هرگونه اقدامات بهبودسازی را انجام می‌دهند. سپس، دندان‌پزشک روکش‌ها را روی دندان‌ها می‌بندد.

روکش‌های کامپوزیت بر پایه رزین

برای قرار دادن روکش‌های کامپوزیت مبتنی بر رزین، دندان‌پزشک با تمیز کردن، تغییر شکل و آماده‌سازی دندان شروع می‌کند. بعد از آماده‌سازی دندان‌ها، مواد کامپوزیتی را می‌چسبانند و خشک می‌کنند. آن‌ها رنگ را طوری تنظیم می‌کنند که روکش‌ها دردهان فرد طبیعی به نظر برسند.

سپس، دندان‌پزشک از نور برای خشک و سخت شدن مواد کامپوزیت دندان استفاده خواهد کرد. هنگامی‌که روکش‌ها سفت شد، دندان‌پزشک آن‌ها را صاف و صیقل می‌دهد، به‌طوری‌که دندان‌ها طبیعی به نظر برسند.

بیشتر بدانیم : دندانپزشکی کودکان

مراقبت‌های بعدی

بعد از قرار دادن روکش، ممکن است دندا‌پزشک بخواهد آن‌ها را در قرار ملاقات‌های بعدی بررسی کند. در این مدت، آن‌ها اطمینان حاصل می‌کنند که روکش‌ها در جای خود قرارگرفته‌اند و برای استفاده‌کنندگان راحت هستند.

این‌یک فرصت خوب برای فرد است که اگر هر یک از روکش‌ها احساس ناراحتی ایجاد کنند به دندان‌پزشک بگویید، زیرا دندان‌پزشک می‌تواند به رفع آن‌ها کمک کند.

گفته‌شده، ازآنجاکه ممکن است روکش‌ها به‌مرورزمان لکه‌دار شوند، ممکن است فرد بخواهد از قهوه، چای و همچنین موارد دیگری که باعث ایجاد لک دندان می‌شود، اجتناب کند تا ماندگاری آن‌ها بیشتر شود.

دندان‌پزشک همچنین ممکن است شمارا به پرهیز از موارد زیر توصیه کند

  • گاز گرفتن اجسام سخت
  • گاز گرفتن ناخن
  • استفاده از محافظ دهان
  • ساییدن دندان‌ها و دندان‌قروچه
  • جویدن غذاهای بسیار سخت
  • باز کردن وسایل با دندان

افراد حتی با داشتن روکش روی دندان، بازهم می‌تواند دچار حفره و خرابی دندان شود، بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان، ازجمله مسواک زدن دو بار و نخ دندان کشیدن بسیار مهم است.

با مراقبت مناسب، فرد می‌تواند روکش‌هایش را حدود ۱۰ سال بدون کوچک‌ترین خرابی ممکن داشته باشد. بعدازاین مدت، ممکن است لازم باشد که روکش‌های دیگری جای آن‌ها را بگیرد.

طول عمر روکش‌ها ممکن است بسته به موادی که دندان‌پزشک استفاده کرده و مراقبت فرد از آن‌ها متفاوت باشد.

بیشتر بدانیم: درمان های ارتودنسی دندان

 

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 10

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما